18. tammikuuta 2012

Kato, kenkä.

Terveppä terve! Kirjottelen tänään ihan vaan kirjottelun halusta - eli mitään elämää suurempaa aihetta ei ole. Tai no tavallaan on eräs hyvin paljon mieltäni kaivertava asia, josta voisin vähän kirjoittaa.

Eli onko kuinka monelle lukijalle köyhyys tuttu? Mietin vain, että tuoko köyhyys mukanaan kaikkea muutakin kun tyhjän mahan.

Varmasti kaikki on joskus vinkunut rahaa vanhemmiltaan, niin minäkin. Ja teen sitä toisinaan vieläkin, mutta se ei nyt ollut asiani. Tarkoitan vain, että pienempänä ainakin jos äidilläni ei ollut rahaa kun vaikka vaan yksi kolikko, niin sitä hän ei voinut antaa pois, tai koirat pissii nilkoille. Olisikohan pitänyt itsekkin oppia tuo tapa?

Veikkaampa, että jos lompakossa olisi yksikin kolikko sen sijaan, että lompakko on täynnä kuitteja ja turhia kortteja, ei tapahtuisi sellaista köyhtymis-efektiä. Tämähän on siis vain oma päätelmäni. Tai vaihtoehtoisesti tämä vain sattui sopivaan aikaan, että toisesta kengästäni meinasi tippua pohja.


Kuljen nykyisin kengänpohja teipattuna kenkään kiinni. Eikö näytäkin köyhältä? Kengät muutenkin suhteellisen likaiset. Uskon tämän tapahtuneen vain sen takia, että minulla ei ole rahaa! Rahattomuus johtaa rahattoman näköiseksi ja pahimmassa tapauksessa myös kodittomaksi.

Oliko edes suhteellisen typerä ja tylsä merkintä? No onneksi olkoon, tuhlasit aikaasi sen lukemiseen silti.

Terveisin,
Tekko

6 kommenttia:

  1. Ookkonää koskaan miettiny mistä se sun "köyhyytes" johtuu?

    VastaaPoista
  2. Vois vaikka jättää pari kaljaa ostamatta ja ostaa uudet kengät säästetyillä rahoilla! Suosittelen.

    VastaaPoista
  3. Niin, onhan se toki hienoa valittaa näinkin julkisesti blogissa rahattomasta elämästä, kun syy saattaa löytyä itse kirjoittajasta.

    VastaaPoista
  4. etkö saa säädettyy tota että näyttää ketä kirjottaa vai haluutko just arvuutella kuka on kuka XD itsehän en itseaäni paljasta XDDDDDDd

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)