8. tammikuuta 2012

Putous 2012 - Sketsihahmot part. 1

Terve! Valmistauduin tällä kertaa blogimerkintään ottamalla tuopillisen Coca Colaa mukaani ja avaamalla MTV3:n Putousta käsittelevät sivut. Ajattelin siis kirjottaa ihan vaan omia mielipiteitäni noista vuoden 2012 sketsihahmoista. Eli todennäköisesti tylsä merkintä tulossa. Varoittelin vain näin aluksi, että kaikki Putousta välttelevät ihmiset voivat hienosti sulkea blogini ja välttyä näin lukemasta mitään.

En tiedä tuleeko tästä joka viikkoinen tapa, mutta nyt ainakin näin aluksi voisin tällaisen tehdä.


Kari "Köli" Rautiainen

- Ensimmäisellä viikolla ei tehnyt oikein minkäänlaista vaikutusta minuun. Ainut mikä sketsihahmosta jäi mieleen oli tuo massiivinen nenä. Toisaalta Jussi Vatasen viime vuotinen hahmo kyllä parani kerta kerralta ja pääsi viimeisten joukkoon.. En sitten tiedä, mitä kortteja Jussilla tällä kertaa hihassa sketsihahmon varalle. Mutta luulenpa, että tippuu suhteellisen alussa.

Sulo
- Liian hahmomainen sketsihahmo. Liikaa asusteita. Jukka Rasilan viimevuotinen hahmokin oli suhteellisen huono. Ensimmäisen kauden "tunnustan, ennustan ja pahempaa on luvassa"-hokema ollut tähän mennessä Rasilan paras heitto Putous-sarjassa - eikä sekään ollut edes kovin hyvä. Veikkaan, että alussa tämäkin hahmo putoaa. Ellei vetoa joihinkin katsojiin tuolla pelokas mörkö-jutullaan.. Minuun ei kolahtanut.

Usko Eevertti Luttinen
- Tämä oli jo suhteellisen hyvä. Toisaalta vähän epäilinkin, että Aku Hirviniemeltä saattaa tänäkin vuonna jotain nerokasta tulla. Akun paras hahmo on ehkä ehdottomasti ollut Harjakainen, josta on hyvin vaikea varmasti pistää paremmaksi. Aku jatkaa tutulla totutulla tyylillään, eli jutut ovat useimmiten kaksimielisiä. Hahmo on yksinkertainen ja hauska.

Yosefina "Yossu" Samantha Näätä
- Tylsä pissis. Krista Kososen kaikki hahmot on ollut kyllä suhteellisen tylsiä. Mutta jos parhainta lähdetään etsimään, niin kai se oli se viimevuotinen Mikko Zetterberg. Ei säväyttänyt oikein millään tavalla minua. Ei naurata.

Piia Potka
- Öh, mitähän tähänkin nyt sanois.. En tiedä onko vika minussa, vai eikö uudet kilpailijat oikeesti osaa luoda mielenkiintoisia hahmoja? Tämä oli tylsä. Toisaalta kyllä tämäkin voi kehittää ja toivottavasti tekeekin niin, koska muuten on lähtö lähellä. En edes tiedä kuka on Elena Leeve? Tylsä.

Leena Hefner o.s. Herppeenluoma
- Toisaalta tämä toinen uusista yllätti. Ei kovin isosti, mutta toisaalta ihan mielenkiintoinen hahmo kun puhui juontajan päälle ja yritti arvata mitä juontaja on seuraavaksi sanomassa. Henkilö hahmon takana (Armi Toivanen) ei myöskään sano minulle mitään. Ei tämäkään varmasti finaalissa ole.

Jani-Petteri
- Ensimmäinen reaktio oli, että tämä ei voi olla hauska. Mutta veikkaampa, että ensireaktio oli väärä, koska kun JP pääsi juontajan luokse ja keskustelu alkoi.. Siinä sitä oli naurussa pitelemistä. No ei ehkä kuitenkaan, mutta veikkaampa, että tässä on kauden voittaja. Iina Kuustosella oli viime vuonnakin suhteellisen hyvä hahmo, Sui-Hing, joka pettymyksekseni putosi liian aikaisessa vaiheessa. Tänä vuonna todennäköisesti paremmalla onnella. Facebookissa seurannut Putousta seuraavien ihmisten päivityksiä, niin lähes kaikki liittynyt Jani-Petteriin.

Hieno Åhlgreen
- Mielenkiintoista miten pienestä munasta voi kuoriutua vanha mummo. Tämä hahmo tulee todennäköisesti antamaan paljon tämän vuoden putoukselle. Naureskelin lopputekstien aikana kun hento ääni kuului taustalla: "Missä täällä on vessa?" Riku Nieminen loistaa taas finaalissa, veikkaan.

Tässä oma pieni analyysini tämän vuoden kilpailijoista. Voi siis olla mahdollista, että ensi viikolla kirjoittelen aiheesta lisää, koska sitten tietää taas hahmojen uusimmista toilailuista. Ei muuta kun ensi jakson odottelemista kaikille.

Terveisin,
Tekko





survey solutions

2 kommenttia:

  1. elena on tyttö sinä olet tähti leffas ainaki ;D T:Tiedät kyllä kuka jos tiedät mitä tarkotan...ja Jp voittaa

    VastaaPoista
  2. En kyllä tiedä kuka on viestin takana. Mutta nyt itseasiassa muistankin. Ainakin Kondiksen vessakohtauksessa taisi olla mukana.. Ja taisi olla se Nellin paras kaveri tms.

    VastaaPoista

Kirjoitelkaa mielummin omalla nimellä kun Anonyymina. Ihan vain varmuuden varalta. :)